Σπίτι & κήπος Χρώματα-Βερνίκια

Χρώματα Εξωτερικού Χώρου: 5 Κορυφαίοι τύποι για το 2022

Η κατάλληλη επιλογή για χρώματα εξωτερικού χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική και ιδιαίτερα στη χώρα μας, όπου η συνεχής ηλιοφάνεια και η υψηλή υγρασία κατά τόπους προκαλούν αρκετά προβλήματα στα κτίρια. Παρακάτω έχουμε τις 5 δημοφιλέστερες τάσεις στα χρώματα εξωτερικού χώρου για το 2022, οι οποίες πέρα από καλαισθησία, θα σου χαρίσουν κυρίως ένα ποιοτικό βάψιμο!


 

Ακρυλικό Ματ

Δες το εδώ

 

Το συγκεκριμένο ανήκει στα ακρυλικά χρώματα εξωτερικού χώρου, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά τα κτίρια από την υγρασία. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ενάντια των πολλών βροχοπτώσεων του φθινοπώρου και του χειμώνα… και ακόμα προβάλει ανθεκτικότητα στο καυσαέριο και τις φθορές που έχουμε με την πάροδο του χρόνου.

 

Σιλικονούχο Χρώμα Εξωτερικού Χώρου ACRYLAN MAX

Δες το εδώ

 

Σε περίπτωση που θέλεις μεγαλύτερη προστασία ενάντια της υγρασίας επιλέγεις σιλικονούχα χρώματα εξωτερικού χώρου σαν το ACRYLAN MAX. Τα σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα εξωτερικού χώρου προσφέρουν εξαιρετική προστασία ενάντια της διάβρωσης που προκαλεί η υγρασία, καθώς έχουν μεγάλη υδαταπωθητικότητα. Λόγω αυτής, απομακρύνονται με το νερό της βροχής πολύ εύκολα οι σκόνες και οι ρύποι που έχουν “κάτσει” πάνω στον τοίχο.

 

Χρώμα Εξωτερικού Χώρου Αδιάβροχο Ακρυλικό

Δες το εδώ

 

Τα συγκεκριμένα χρώματα εξωτερικού χώρου είναι ιδανικά για τη στεγανοποίηση επιφανειών. Ανθεκτικό στην υγρασία, τις αλλαγές του καιρού, όπως επίσης και τις βροχές. Ιδανική και οικονομική λύση για ένα βάψιμο που δεν θα χρειάζεται φρεσκάρισμα κάθε 5 – 7 χρόνια!

 

Χρώμα Εξωτερικού Χώρου Chief Ακρυλικό

Δες το εδώ

 

Χρησιμοποιείται για βαφή αλλά και ως δεύτερο πέρασμα για ένα χρόνο μετά την πρώτη βαφή. Τέτοια χρώματα εξωτερικού χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σοβάδες, γυψοσανίδες αλλά και σε σπατουλαριστές επιφάνειες. Οι σπατουλαριστές επιφάνειες μάλιστα είναι μια περίπτωση η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να αποφύγουμε φθορές και πρόχειρα αποτελέσματα… οπότε το συγκεκριμένο ακρυλικό χρώμα είναι ακριβώς ότι πρέπει!

 

Χρώμα Εξωτερικού Χώρου-Αδιάβροχο

Δες το εδώ

 

Μια καινοτόμα και δημοφιλής επιλογή σε χρώματα εξωτερικού χώρου για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Περιέχει σαν κύριο συστατικό την ακρυλική πολυουρεθάνη και βοηθάει πολλούς ένοικους στο να αποκτούν ενεργειακό πιστοποιητικό για τα κτίρια τους. Αυτό, διότι βοηθάει σημαντικά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, μειώνοντας σημαντικά την θερμοκρασία που αναπτύσσεται στις ταράτσες.

 

Website : Egglezos.gr

 

Αναζητήστε καταστήματα με χρώματα και βερνίκια στη περιοχή σας στον επαγγελματικό οδηγό επιχειρήσεων f-all.gr

Αναζητήστε καταστήματα με χρώματα και βερνίκια στη Λάρισα στον επαγγελματικό οδηγό της πόλης elarisa.gr

 



Kατηγορίες