Καταστήματα

Το θέμα της βάπτισης

Όλοι οι γονείς ονειρεύονται μια ξεχωριστή βάπτιση για το αγγελούδι τους! Όταν όμως αρχίζουν να την οργανώνουν συνήθως αγχώνονται και μπερδεύονται. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε. Χαλαρώστε και απολαύστε τις διαδικασίες γιατί οι στιγμές που έρχονται είναι μοναδικές και αξίζει να τις ζήσετε όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί. Γεμίστε τις χρώματα!


Απλά οργανώστε το χρόνο σας. Έχετε να κανονίσετε τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, προσκλητήρια, βαπτιστικά, λαδόπανα, τα κεράσματα, το στολισμό, το δώρο του νονού, το candy bar, τα ρούχα σας, το ρουχαλάκι με το οποίο θα πάτε το μωρό στην εκκλησία, χώρο για τη δεξίωση, σταυρό, διακόσμηση κ.ά. Φυσικά αρκετά από αυτά ανήκουν στις υποχρεώσεις του νονού. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στα καταστήματα ή στο διαδίκτυο θα ανακαλύψετε μια πληθώρα από έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις με μεγάλο εύρος τιμών, χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων. Πολλές φορές προσφέρονται σε μία τιμή πακέτα βάπτισης που περιλαμβάνουν όλα όσα θα χρειαστείτε. Το σίγουρο είναι ότι δε θα ξέρετε τι να διαλέξετε! Για να μην πελαγώσετε αλλά παράλληλα για να μην προβείτε σε επιλογές που τελικά ίσως να μην ταιριάζουν μεταξύ τους ή μπερδεύουν διαφορετικά στυλ, επιλέξτε εξ΄ αρχής ένα θέμα για τη βάπτισής σας. Είναι μια ασφαλής κίνηση που θα σας κατευθύνει στις επιλογές σας ώστε να οδηγηθείτε σε ένα αρμονικό και αισθητικό αποτέλεσμα για το οποίο θα καμαρώνετε την ημέρα της βάπτισης! Το αποτέλεσμα σίγουρα θέλετε να είναι να είναι κομψό και παραμυθένιο.

Επιλέγοντας το θέμα της βάπτισης.. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα από κοινού με τη νονά ή το νονό! Επιλέξτε χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση, υλικά που αγαπάτε και διακοσμητικά αντικείμενα και το dessert table που θεωρείται ότι ταιριάζουν στην προσωπικότητα του μικρού σας. Δημιουργήστε ένα υπέροχο σκηνικό που θα ευχαριστήσει εσάς και τους καλεσμένους σας! Για τη βάπτιση ενός κοριτσιού οι επιλογές είναι πάντα παραμυθένιες. Χαριτωμένα θέματα είναι η πριγκίπισσα, ο μονόκερος, οι καρδιές, οι πεταλούδες, τα λουλούδια, νεράιδες. Για το αγοράκι σας επιλέξτε θέμα ελεφαντάκι, πειρατής, μικρός πρίγκιπας, καραβάκι, ιππότης, ήρωες από κινούμενα σχέδια, αερόστατο, αλογάκι, cars κ.ά.

Αφού επιλέξετε το θέμα αποφασίστε εάν θα διαλέξετε όλα όσα χρειάζονται για τη βάπτιση σας από ένα κατάστημα οπότε πρέπει να βρείτε ένα που να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο θέμα βάπτισης ή αν θα τα αναζητήσετε από διαφορετικά sites, καταστήματα ή θα φτιάξετε κάποια από αυτά μόνοι σας. Έχετε υπ’ όψην σας ότι το θέμα που επιλέξατε μπορεί να συνδυαστεί με τις μπομπονιέρες, τις συσκευασίες απ΄ τα κεράσματα, το σχήμα απ΄ τα μπισκοτάκια, το στολισμό του τραπεζιού με τα κεράσματα, τα μπαλόνια. Το χρώμα που κυριαρχεί στο θέμα σας μπορεί να καθορίζει την απόχρωση από αξεσουάρ των βαπτιστικών, από τυχόν κορδέλες και τούλια που θα χρησιμοποιηθούν, με τα λουλούδια του στολισμού ή ακόμη και με λεπτομέρειες στο ρούχο σας!

 

Αναζητήστε καταστήματα με είδη βάπτισης στην περιοχή σας!



Kατηγορίες