Ανδρικά ρούχα Καταστήματα

Τι πρέπει να έχει μια ανδρική γκαρνταρόμπα

Άντρες! Διαφορετικά στυλ, σωματότυποι, απόψεις, στήσιμο, κούρεμα, προσωπικότητες…Και συνεχώς διαφορετική μόδα και τάσεις. Σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να είναι στη μόδα και συμμορφώνονται κατά πολύ στις επιταγές της! Κάποιοι μένουν ανεπηρέαστοι και διατηρούν το δικό τους προσωπικό ύφος και στυλ στο ντύσιμο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, σίγουρα έχετε όλοι κάτι κοινό μεταξύ σας: Θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας κομμάτια, ικανά να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Καλό είναι λοιπόν να κάνετε έναν έλεγχο, ώστε να είστε σίγουροι πως δε σας λείπει κάτι από τα βασικά…


Άσπρο πουκάμισο. Κάποιοι το απορρίπτουν ως ξεπερασμένο, σε άλλους πάλι θυμίζει παρέλαση… Κι όμως το άσπρο πουκάμισο ανήκει στα must-haves της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Ένα λευκό πουκάμισο σε γραμμή που σας ταιριάζει σας επιτρέπει πολλούς ασφαλείς συνδυασμούς που συνθέτουν μια κλασσική παρουσίαση, ένα ελαφρώς ατημέλητο στυλ αν συνδυαστεί με τζιν και σε κάθε περίπτωση μια κομψή εμφάνιση!

Παντελόνι Chino. Με ένα τέτοιο παντελόνι σε κλασσική απόχρωση μπορείτε να πάτε σχεδόν παντού. Ανάλογα με το τι θα φορέσετε από πάνω και τι παπούτσια θα ταιριάξετε είστε έτοιμοι για καφέ, για μια γιορτή ακόμη και για βάπτιση

Κοστούμι. Αν δε νιώθετε άνετα με τα κοστούμια και θέλετε να έχετε μόνο ένα, τουλάχιστον  προτιμήστε ένα κλασσικό χρώμα. Αν φοράτε κοστούμια στη δουλειά σας πρέπει να έχετε τουλάχιστον τρία, ώστε να προλαβαίνετε να τα φρεσκάρετε.

Μπλούζα Polo. Οι περισσότεροι έχετε ήδη σίγουρα δυο-τρεις. Εδώ δεν υπάρχει  περιορισμός στο χρώμα. Επιλέξτε κάτι που θα σας φωτίζει. Προσέξτε τη γραμμή του και το μάκρος του.  Σε συνδυασμό με το chino παντελόνι μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις εντύπωση!

V-neck. πουλόβερ. Ανήκει στα πολύ κλασσικά κομμάτια που μπορεί να υποστηρίξει κάθε ηλικία. Μπορεί να φορεθεί μέσα από σακάκι ή και μπουφάν σε συνδυασμό με πουκάμισο εσωτερικά. Είναι αυτό το λίγο πιο επίσημο που πρέπει κάποιες φορές να φορέσεις στη δουλειά, που παράλληλα όμως είναι ζεστό και κομψό συγχρόνως.

Jeans.  Υπάρχουν πολλές γραμμές και πολλές επιλογές στα τζιν παντελόνια : skinny, baggy, regular, ξεβαμμένα, με σκισίματα κ.ά. Επέλεξε ένα που να σε κολλακεύει. Είτε είσαι του hip-hop , είτε μεταλάς, είτε κάνεις skateboard ή ο,τιδήποτε άλλο θα βρεις σίγουρα μια φόρμα που να σε εκφράζει και να σου ταιριάζει.

Παλτό – καμπαρντίνα. Αll time classic ρούχο για κάθε ηλικία και στυλ. Χρειάζεται να έχεις ένα παλτό ή μια καμπαρτίνα αν δε θες να έχεις και τα δυο. Σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα πεις ” Ευτυχώς που το αγόρασα αυτό το παλτό τελικά, να που χρειάζεται “  ή ” Πω! δεν έχω παλτό, πως είναι δυνατόν να μην έχω πάρει ένα παλτό” . Μπορεί λοιπόν να μην αποτελεί ρούχο που το χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου αλλά είναι σίγουρο ότι θα  το χρειαστείς οπωσδήποτε. Θα σε καλύψει σε ένα επίσημο ντύσιμο στις γιορτές, σε έναν χειμωνιάτικο γάμο, σε ένα meeting ακόμη και σε μια επίσκεψη που θέλετε να πάτε πιο περιποιημένοι.

Κλασσικά παπούτσια. Ακόμη κι αν είσαι εντελώς αθλητικός τύπος, τα κλασσικά παπούτσια θα σου χρειαστούν! Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών και εδώ! Μοκασίνια, δετά, oxford, διαλέγεις όποιο στυλ θέλεις.

Casual παπούτσια. Απαραίτητα για την καθημερινότητα αν το επιτρέπει το dress kode της δουλειάς σου, για τη βόλτα, για την άθλησή σας.

Αν θέλετε να είστε ” άντρες έτοιμοι για όλα” επιβεβαιώστε ότι έχετε στη διάθεσή σας αυτές τις βασικές επιλογές. Αν θέλετε να επεκταθούμε μπορούμε να ασχοληθούμε και με τα αξεσουαρ! Ένα καλό επιβλητικό ρολόι συνδυάζετε με τα πάντα, ζώνες τουλάχιστον μια καφέ, μια μαύρη και μια casual.

 

Αναζητήστε καταστήματα ανδρικών ρούχων στην περιοχή σας!



Kατηγορίες