Πλαστικοί Χειρούργοι Υγεία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν την πρώτη σας μεσοθεραπεία

Μία όλο και πιο περιζήτητη τάση έχει κάνει την εμφάνιση της στον χώρο της αισθητικής-κι αυτή δεν είναι άλλη από την μεσοθεραπεία. Η ελάχιστα αυτή επεμβατική θεραπεία προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, προάγοντας μια εκθαμβωτική επιδερμίδα. Στον απόηχο εκείνων που υιοθετούν μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, η μεσοθεραπεία προσφέρει διάφορα οφέλη, ανάλογα με τη φύση της θεραπείας, παρέχοντας ευελιξία σε μια σειρά ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και τύπου δέρματος. Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε όλα όσα πρέπει γνωρίζουμε πριν την πρώτη μας μεσοθεραπεία.


Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία;

Εξατομικευμένη προσαρμοσμένη στις ανησυχίες του δέρματος του πελάτη, η μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και μη χειρουργική τεχνική αναζωογόνησης που επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας μικρο-ενέσεις ενός «κοκτέιλ» συστατικών, η μεσοθεραπεία εμπλουτίζει την επιδερμίδα με εμπλουτιστικά ενεργά συστατικά και ενυδάτωση, βοηθώντας στην εξομάλυνση των ανωμαλιών της υφής και στη μείωση της εμφάνισης αποχρωματισμού.

Τι περιλαμβάνει η μεσοθεραπεία;

Η θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά χημικών ενέσεων με κοντές, λεπτές βελόνες που στοχεύουν το μεσαίο στρώμα του δέρματος, γνωστό και ως χόριο. Οι πλαστικοί χειρουργοί που χορηγούν μεσοθεραπεία συνδυάζουν μια ποικιλία ουσιών στις ενέσεις τους, όπως φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, υαλουρονικό οξύ, ορμόνες, ένζυμα και άλλα κοκτέιλ που τονώνουν το δέρμα. Ανάλογα με το «κοκτέιλ» συστατικού και το δέρμα του ασθενούς ανησυχίες, η κατά παραγγελία θεραπεία στοχεύει στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος αντιληπτών ελαττωμάτων. Η μεσοθεραπεία μπορεί να είναι μια επιλογή για όσους έχουν ανομοιόμορφο τόνο, μελάγχρωση, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, γήρανση του δέρματος και τριχόπτωση

Τι να περιμένετε με τη μεσοθεραπεία;

Μια θεραπεία μεσοθεραπείας θα διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, ανάλογα με τους στόχους και την ποιότητα του δέρματος. Η θεραπεία θα διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά για να ολοκληρωθεί, χωρίς να περιλαμβάνεται ο χρόνος που απαιτείται για το μούδιασμα. Αν και η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, μπορεί να αποδειχθεί άβολη για ορισμένους ασθενείς. Οι περισσότεροι επαγγελματίες θα εφαρμόσουν μια αναισθητική κρέμα όπως η LMX ή Emla, 20 λεπτά πριν από τη θεραπεία, για να απαλύνουν την ενόχληση.

Τα καλύτερα αποτελέσματα

Για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώνται 6-8 συνεδρίες, με διαφορά δύο εβδομάδων με θεραπείες συντήρησης 1-2 φορές το χρόνο. Καθώς οι μώλωπες παραμένουν πιθανές κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ενέσιμης θεραπείας, οι ασθενείς θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη δισκίων ή συμπληρωμάτων που μπορεί να αραιώσουν το αίμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από το ραντεβού τους για μεσοθεραπεία. Αυτό περιλαμβάνει ιχθυέλαιο, υψηλές ποσότητες σκόρδου, ασπιρίνη, συμπληρώματα βιταμίνης Ε και μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη. Οι ασθενείς θα πρέπει επίσης να μετριάσουν την κατανάλωση αλκοόλ.

Τα υπέρ της μεσοθεραπείας

  • Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική, μη χειρουργική επέμβαση
  • Οι ασθενείς δεν χρειάζονται γενική αναισθησία
  • Η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί για να αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη ανησυχία
  • Ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης, που σημαίνει ότι οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως
  • Δεν αφήνει σημάδια
  • Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Σχετικά ανώδυνη
  • Παράγει γρήγορα και στιγμιαία αποτελέσματα, στις περισσότερες περιπτώσεις
  • Κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία ασθενών

Η μεσοθεραπεία είναι μια ευέλικτη και αποτελεσματική αισθητική διαδικασία που μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες ανησυχίες για το δέρμα και το σώμα. Με την κατάλληλη καθοδήγηση και ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, η μεσοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους αισθητικούς σας στόχους και να τονώσει την εμπιστοσύνη σας στην εμφάνισή σας.

Πηγή: artistamedico.gr

Αναζητήστε πλαστικό χειρούργο στην περιοχή σας στον επαγγελματικό οδηγό f-all.gr

Αναζητήστε πλαστικό χειρούργο στη Λάρισα στον επαγγελματικό οδηγό της πόλης elarisa.gr



Kατηγορίες