Σπίτι & κήπος Συνεργεία καθαρισμού

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συνεργεία καθαρισμού

Η πρόσληψη υπηρεσιών καθαρισμού σπιτιού μπορεί να είναι ένα πρόσθετο κόστος, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ του κόστους των υπηρεσιών. Με μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα έχει τη σωστή περιποίηση χωρίς την ανάγκη της συμμέτοχής σας.



Όταν σκέφτεστε να προσλάβετε υπηρεσία καθαρισμού είτε για διαμερίσματα ή γραφεία, πρέπει να αποφασίσετε αν θα προσλάβετε κάποιον από εταιρεία καθαρισμού ή ανεξάρτητο καθαριστή. Παρότι το υψηλό επίπεδο κόστους τους, οι περισσότεροι προτιμούν να ασχολούνται με εταιρείες καθαρισμού λόγω της αξιοπιστίας, της υπευθυνότητας και της ασφάλειάς τους.


Εάν διαθέτετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και προτιμάτε κάτι φθηνότερο, αρκετοί ιστότοποι σας επιτρέπουν να εντοπίζετε ανεξάρτητους καθαριστές/καθαρίστριες κοντά σας για γρήγορη πρόσληψη. Πριν δεσμεύσετε οποιονδήποτε καθαριστή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις κριτικές σε έναν τέτοιο ιστότοπο, ώστε να κάνετε της σωστή επιλογή. Επίσης, είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε πλήρη περιγραφή του τόπου που θέλετε να καθαριστεί, καθώς αυτό διευκολύνει την διαδικασία χρέωσης από την εταιρεία καθαρισμού.


Παρακάτω παραθέτουμε τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους πρέπει πάντα να επιλέγετε συνεργεία καθαρισμού για όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας.

 

1. Σας εξοικονομεί χρόνο

Για τους περισσότερους ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες, θα ήταν δύσκολο να βρουν τον χρόνο να κάνουν αυτόν τον γενικό καθαρισμό του σπιτιού τους για να διατηρήσουν το σπίτι και τον εξοπλισμό τους σε παρθένα κατάσταση. Υπάρχουν επίσης δύσκολα προσβάσιμα μέρη για καθαρισμό και λεκέδες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Εδώ μπαίνει ένας καθαριστής σπιτιού και παίρνει το βάρος από τους ώμους σας. Με ειδικές τεχνικές και τα σωστά εργαλεία καθαρισμού, οι επαγγελματίες καθαριστές μπορούν να κάνουν το σπίτι σας αστραφτερό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλές εταιρείες καθαρισμού διαθέτουν 24ωρη υπηρεσία και επίσης γρήγορο καθάρισμα, ώστε να μπορείτε να τους καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εάν ο χρόνος σας σημαίνει πολλά για εσάς, τότε η πρόσληψη υπηρεσιών καθαρισμού αξίζει κάθε δεκάρα!

 

2. Σας βοηθά να μειώσετε την κόπωση και το άγχος

Ο καθαρισμός είναι σπάνια το αγαπημένο πράγμα του καθενός, εκτός αν είστε επαγγελματίας καθαριστής. Χωρίς τα σωστά εργαλεία και εξοπλισμό, ο καθαρισμός μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη εργασία που μπορεί να είναι και πολύ κουραστική. Το να περάσετε ώρες καθαρίζοντας όταν είστε κουρασμένοι μπορεί να έχει εκτεταμένες συνέπειες για την υγεία σας, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να αφήσετε αυτή τη δύσκολη δουλειά στους ειδικούς.


Ένας επαγγελματίας καθαριστής γνωρίζει πολύτιμα κόλπα και συμβουλές που όχι μόνο εξοικονομούν χρόνο, αλλά απαιτούν λιγότερη ενέργεια για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Αυτά τα κόλπα τους επιτρέπουν να είναι σε θέση να καθαρίσουν το σπίτι σας σε λιγότερο χρόνο από ό,τι αν το κάνατε μόνοι σας. Έτσι, ενώ ο καθαριστής σας είναι στη δουλειά, μπορείτε να περάσετε το σαββατοκύριακο σας χαλαρώνοντας.

 

3. Διατηρήστε το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση

Με τη σωστή εταιρεία, μπορείτε να έχετε ένα πρόγραμμα καθαρισμού που εκτελείται ανά δύο εβδομάδες ή μηνιαία. Έχοντας αυτό το είδος συμφωνίας θα βοηθούσατε να διατηρήσετε το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε για αυτό. Αυτό το είδος ρύθμισης έχει σχεδιαστεί ειδικά για έναν οικιστικό χώρο, αλλά για γραφεία, θα ήταν καλύτερα να έχετε καθημερινό ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα λόγω του μεγέθους των δραστηριοτήτων. Έχοντας αυτόν τον τύπο ρύθμισης διασφαλίζεται ότι το σπίτι ή το γραφείο σας δεν θα βρεθεί ποτέ σε αξιοθρήνητη κατάσταση.

 

4. Κάνει το χώρο διαβίωσής σας υγιή και χωρίς αλλεργίες

Ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός του σπιτιού και των γραφείων σας, τα διατηρεί υγιή και ασφαλή. Η σκόνη είναι ένα κοινό αλλεργιογόνο που προσβάλλει τόσο τους νέους όσο και τους ενήλικες. Ερεθίζει τα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, αλλά αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσω τακτικού καθαρισμού.

Μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να αφιερώσετε χρόνο για να κρατήσετε τη σκόνη μακριά όταν έχετε ένα έντονο πρόγραμμα εργασίας. Ένα συνεργείο καθαρισμού που έρχεται εβδομαδιαία ή ανά δύο εβδομάδες μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα σπίτια σας καθαρά και υγιή ανά πάσα στιγμή. Είναι προτιμότερο να ξοδέψετε τα χρήματα σας διατηρώντας το σπίτι σας καθαρό, παρά σε νοσοκομεία για τη θεραπεία μιας αλλεργικής αντίδρασης.

 

5. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας

Η πρόσληψη επαγγελματικής υπηρεσίας καθαρισμού για προετοιμασία ειδικών περιστάσεων μπορεί να σας βοηθήσει να τονώσετε το στυλ του σπιτιού σας και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες. Επίσης, έχοντας ένα κανονικό πρόγραμμα καθαρισμού με μια επαγγελματική υπηρεσία, μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε αμηχανία όταν έχετε ξαφνικές επισκέψεις από την οικογένεια ή τους φίλους σας.


Τώρα έχετε δει όλα τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε από την πρόσληψη επαγγελματία για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Καλό θα ήταν να έχετε μια ιδέα για το πόσο θα σας κοστίσει να κάνετε τακτικό καθαρισμό του σπιτιού σας.

 


Πώς χρεώνουν οι υπηρεσίες καθαρισμού

Αρκετοί παράγοντες καθορίζουν την τιμή που χρεώνουν οι εταιρείες καθαρισμού για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Η μέση ωριαία χρέωση που χρεώνεται για τις υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού κυμαίνεται μεταξύ 25-50 ευρώ ανά ώρα και αυτό μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με έναν αριθμό παραγόντων όπως ο καθαρισμός που πρέπει να γίνει και η ζήτηση σε αυτήν την περιοχή.


Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πιθανότατα θα επηρεάσουν τις τιμές καθαρισμού του σπιτιού σας:

  • Ο τύπος καθαρισμού που πρέπει να γίνει: είτε τυπικός καθαρισμός, είτε βαθύς καθαρισμός.
  • Η κατάσταση του σπιτιού ή του γραφείου σας – όσο πιο βρώμικο είναι το σπίτι, τόσο περισσότερος καθαρισμός απαιτείται και τόσο υψηλότερη είναι η τιμή.
  • Τοποθεσία του σπιτιού ή του γραφείου σας – όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που πρέπει να διανύσει ο καθαριστής για να φτάσει στο σπίτι σας, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσλάβετε μια υπηρεσία καθαρισμού πιο κοντά σας.
  • Το μέγεθος του χώρου που πρέπει να καθαριστεί – αυτός είναι ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας για τη χρέωση των υπηρεσιών. Οι τιμές καθαρισμού σπιτιού καθορίζονται τακτικά είτε από τετραγωνικά μέτρα είτε από τον αριθμό των υπνοδωματίων και των μπάνιων στο σπίτι.
  • Ζήτηση στην περιοχή σας – η ζήτηση στην περιοχή σας επηρεάζει επίσης την τιμή που χρεώνουν οι υπηρεσίες καθαρισμού. Για παράδειγμα, οι υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού στη Αθήνα θα είναι υψηλότερες από ένα μέρος όπως η Κόρινθος, λόγω της υψηλής ζήτησης στη Αθήνα.
  • Συχνότητα καθαρισμού – όσο περισσότερο καθαρίζετε, τόσο λιγότερο χρεώνεστε από τις εταιρείες καθαρισμού επειδή το σπίτι θα χρειαστεί λιγότερο καθαρισμό με τις επόμενες επισκέψεις.
  • Εμπειρία και φήμη – οι εταιρείες καθαρισμού που έχουν μακροχρόνια φήμη τείνουν να χρεώνουν περισσότερο για τις υπηρεσίες καθαρισμού τους.

 

Αναζητήστε συνεργεία καθαρισμού στην περιοχή σας στον επαγγελματικό κατάλογο του f-all.gr



Kατηγορίες