Μόδα

Έξυπνες στυλιστικές επιλογές για το γραφείο!

“Τι να φορέσω σήμερα στο γραφείο;” Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αναρωτιέται κάθε πρωί τι να βάλει ή που να μην έχει ξεμείνει από ιδέες, με αποτέλεσμα η καθημερινή προετοιμασία να έχει καταντήσει κουραστική, ακόμα και βαρετή. Υπάρχουν όμως πάντα κάποια μικρά tips, που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να ξεχωρίσεις και όλοι στη δουλειά σου να μιλάνε για τις εμφανίσεις σου, πέρα από τις επαγγελματικές σου δεξιότητες.


1. Ο κανόνας 80/20


Τι σημαίνει αυτό; Επέλεξε κλασικά κομμάτια, όπως ένα λευκό πουκάμισο με ένα στενό παντελόνι με τσάκιση και συνδύασε το με ένα πιο προσωπικό κομμάτι, ή όπως το ονομάζουν όλες οι fashionistas, ένα πιο statement κομμάτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μία τσάντα σε έντονη απόχρωση. Με αυτό τον τρόπο θα ανανεώσεις τα σύνολα που έχεις χιλιοφορέσει και κανένας δεν θα το καταλάβει!

2. Να δείχνεις προσεγμένη

Δεν είναι απαραίτητο τα ρούχα σου να είναι ακριβά, αρκεί να ξέρεις να τα πλασάρεις σωστά. Με λίγα λόγια, έχε τα ρούχα σου πάντοτε σιδερωμένα, ενώ μην ξεχνάς τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, δηλαδή τα μαλλιά, τα νύχια ή το μακιγιάζ σου. Φρόντισε να είναι πάντοτε περιποιημένα, έτσι ώστε να είσαι λαμπερή και να αισθάνεσαι με αυτό τον τρόπο όμορφα.

3. Τόλμησε το διαφορετικό

Το ότι βρίσκεσαι στη δουλειά σου και περιτριγυρίζεσαι από άτομα με κοστούμια ή αυστηρά φορέματα, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να φορέσεις κάτι άλλο, λίγο πιο μοδάτο, όπως ένα δερμάτινο ή βελούδινο κομμάτι. Ακόμα και τα sneakers σου μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως κομψά, αν τα συνδυάσεις με ένα στιλάτο τρόπο, όπως για παράδειγμα με μία ζιπ κιλότ .

4. Παλτό – ο απόλυτος σύμμαχος σου

Είναι το κομμάτι στο οποίο δεν θα πρέπει να φοβηθείς να επενδύσεις λίγα παραπάνω χρήματα, αν θέλεις να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το χειμώνα. Διάλεξε ένα μονόχρωμο παλτό για να συνδυάζεται με όλα σου σχεδόν τα ρούχα, το οποίο να είναι επιπλέον ζεστό και άνετο. Αν έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου το κλασσικό μαύρο παλτό, φέτος επέλεξε ένα σε διαφορετικό χρώμα, όπως μωβ, γκρι ή σμαραγδί.

Πηγή: Larisaevents.gr

Αναζητήστε Καταστήματα Γυναικείων Ρούχων στην περιοχή σας!



Kατηγορίες