Ανθοπωλεία Καταστήματα

Νυφική Ανθοδέσμη

Ο στολισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον γάμο σας και θα προσθέσουν ένα ακόμη στοιχείο της προσωπικότητάς σας. Συμβουλευτείτε περιοδικά γάμου και ιστοσελίδες από γνωστά ανθοπωλεία για να αντλήσετε ιδέες για το στολισμό, πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και ξεχωριστές συνθέσεις λουλουδιών. Φροντίστε το ανθοπωλείο με το οποίο θα συνεργαστείτε να διαθέτει προσωπικό με εμπειρία σε στολισμούς εκδηλώσεων τεχνογνωσία και έμπνευση, ικανό να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές, να σας συστήσει θεματικές προτάσεις που να ανταποκρίνονται στο γούστο σας και στο budget σας.


Το κύριο στοιχείο ενός γαμήλιου στολισμού είναι η νυφική ανθοδέσμη. Είναι μια από τις σημαντικές αποχρώσεις στην εμφάνιση της νύφης αλλά και μια από τις σημαντικές λεπτομέρειες του γάμου σας. Οι περισσότερες νύφες την ταιριάζουν με τα λουλούδια ή την απόχρωση του γενικότερου στολισμού. Σκεφτείτε ότι η ανθοδέσμη σας θα πρωταγωνιστεί και τη στιγμή  που θα σας υποδεχτεί ο γαμπρός, στις φωτογραφίες και φυσικά στο day after! Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι αμέτρητες τόσο σε σχέδια και χρώματα, όσο και σε λουλούδια. Μπορεί να σας κατευθύνει η εποχή! Ένας καλοκαιρινός γάμος έχει διαφορετικές επιλογές από έναν χειμωνιάτικο.

Τα περισσότερα ζευγάρια πραγματοποιούν το γάμο τους την άνοιξη αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Άσπρα κρίνα συνθέτουν ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό. Άνθη από μανόλια συνθέτουν μια παραμυθένια ανθοδέσμη. Ανεμώνες για μια πιο πρωτότυπη επιλογή. Γεμίστε την ανθοδέσμη σας με τουλίπες, ντάλιες, μπιγκόνιες, λεμονανθούς, πασχαλιές και λεβάντα. Οι  επιλογές  είναι κυριολεκτικά αμέτρητες γλαδιόλα, ιβίσκοι, φρέζα, γιασεμιά, βοκαμβίλιες, αγριολούλουδα κ.ά.

Εαν καταλήξετε σε ένα καλαίσθητο γάμο το φθινόπωρο ή χειμώνα στραφείτε σε κυκλάμινα, μπιγκόνιες, ανεμώνη, δελφίνιουμ, χειμωνιάτικοι λυσίανθοι, τουλίπες, ανεμώνες, λευκά τριαντάφυλλα και κόκκινες καμέλιες ή αμαρυλλίδες . Το γυψοφύλλι που ταιριάζει περισσότερο σε ρομαντικούς γάμους , μπορεί να συμπληρώσει τις  περισσότερες συνθέσεις, είναι οικονομικό και διατίθεται όλο τον χρόνο. Για πιο exteme επιλογές  προτείνουμε φύλλα ελιάς, ευκάλυπτου και πρασινάδα και ορχιδέες.

Φυσικά η επιλογή ανήκει και πάλι στη νύφη! Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε χρώματα είναι οι ήπιες παστέλ αποχρώσεις που θα προσδώσουν ρομαντισμό και κομψότητα : τόνοι του λευκού, κρεμ, ροζ κουφετί, φυστικί, γήινες αποχρώσεις. Άλλες προτιμούν έντονες αποχρώσεις που χαρίζουν ένταση και πάθος. Σχέδια που προτιμούν οι νύφες είναι στρογγυλές νυφικές ανθοδέσμες, μπουκέτα, ανθοδέσμες με άγρια λουλούδια μέχρι και τη διαχρονική ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.

Καλό είναι πριν αποφασίσετε να έχετε σκεφτεί τα βασικά στοιχεία του στολισμού σας ώστε η ανθοδέσμη σας να δέσει αρμονικά με αυτά συνθέτοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

 

Αναζητήστε ανθοπωλεία στην περιοχή σας!



Kατηγορίες