Αισθητικοί Ομορφιά & Αθλητισμός

Απλά μυστικά για το καθημερινό σας μακιγιάζ

Εαν θέλετε να έχει  ωραίο αποτέλεσμα το μακιγιαζ σας το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φροντίζετε καθημερινά το πρόσωπό σας. Καλό είναι να καθαρίζετε κάθε βράδυ το πρόσωπό σας, να φροντίζετε για τη συνεχή ενυδάτωσή του και να κάνετε μασαζ προσώπου για τόνωση και αναζωογόνηση. Βοηθά στην τόνωση των μυών του προσώπου και του λαιμού, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και επανορθώνει, όσο είναι δυνατόν, τις ήδη υπάρχουσες ζημιές. Αποτελεσματικά για το πρησμένο ή κουρασμένο πρόσωπο είναι τα ice rollers. Χρησιμοποίησέ τα πριν βάλετε οποιοδήποτε προϊόν και θα νιώσετε αμέσως το πρόσωπο πιο σφιχτό και τονωμένο. Μην ξεχνάτε την αντηλιακή σας προστασία.


Η χρήση primer είναι η καλύτερη βάση για σταθερό μακιγιάζ. Ιδιαίτερα αποτελεσματικά είναι όσα έχουν βάση την σιλικόνη. Καλύψτε τους  μαύρους κύκλους με σωμόν conciler.

Καλύψτε τις  κοκκινίλες με φιστικί conciler: Βάλτε το ρουζ πριν το foundation για να πετύχετε φυσική λάμψη.  Η εφαρμογή του foundation πάνω από το ρουζ κάνει πιο απαλό και φυσικό το αποτέλεσμα και δημιουργεί την αίσθηση πως το χρώμα προέρχεται από το δέρμα σου. Προσοχή! Το ρουζ μπαίνει μόνο στα μάγουλα και όχι σε όλο το πρόσωπο.

Αραιώστε το foundation: Για να μη σας πέφτει βαρύ προσθέστε λίγες σταγόνες από ενυδατικό προϊόν όπως ενυδατική προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας την ιδανική ποσότητα κάλυψης και ταυτόχρονα να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Μπορείτε να το αραιώσετε και με την αντηλιακή σας κρέμα.

Λάμψη: Ένα ιριδίζον αποτέλεσμα εκπέμπει λάμψη και γοητεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν λάμψης ή αν θέλετε να  χρησιμοποιήσετε μια γυαλιστερή σκιά ουδέτερου χρώματος.

Γεμίστε τα φρύδια σας: Αρχικά χτενίστε τα προς τα κάτω ώστε να μπορείτε να γεμίσετε την επάνω άκρη τους με ένα μολύβι. Στη συνέχεια ξαναχτενίστε προς τα επάνω και συνεχίστε το γέμισμα.

Μην επιλέγετε πούδρες HD, έχουν δημιουργηθεί ειδικά για κινηματογραφική χρήση. Γενικά μην προσπαθείτε να γίνετε επαγγελματίες γιατί μπορεί να έχετε αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε.

Μάτια: Αν θέλετε κάτι απλό κι ανάλαφρο καλό είναι να αποφύγετε το έντονο eyeliner για το καθημερινό μακιγιάζ. Σκιές σε γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές και αν θέλετε λάμψη στο βλέμμα χρησιμοποιήστε μια σκιά με shimmer είτε στο κέντρο του βλεφάρου, είτε στην εσωτερική γωνία του ματιού. Επιλέξτε μαύρη μάσκαρα για έντονο βλέμμα ή καφέ για πιο γλυκό βλέμμα.

Δώστε πιο σαρκώδη όψη στα χείλη, σβήνοντας στο κέντρο τους λίγη άσπρη σκιά.

Τέλος ολοκληρώστε το μακιγιαζ με ένα finishing spray. Έτσι θα έχετε ένα φυσικό εφέ και θα εξασφαλίσετε περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ σας.

 

Αναζητήστε κέντρα αισθητικής στην περιοχή σας!



Kατηγορίες