Uncategorized

4 τσάντες γυναικείες ώμου σε καφέ χρώμα!

Κάθε φθινόπωρο αποτελεί ευκαιρία για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με νέα ρούχα και αξεσουάρ. Ανάλογα τις ανάγκες σου, λοιπόν, ψάχνεις για ρούχα, τσάντες, κοσμήματα κλπ. σε site και βιτρίνες και προσπαθείς να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν και στα ρούχα μπορείς να επιλέξεις και κάτι πιο ιδιαίτερο και ίσως πιο δεσμευτικό για 1 ή 2 look, στις τσάντες σκέφτεσαι πιο λογικά και δεν προτιμάς να επενδύσεις σε ένα περίεργο κομμάτι που θα μπορέσεις να το συνδυάσεις λίγες φορές. Αυτό συμβαίνει συνήθως στις καθημερινές Τσάντες Γυναικείες Ώμου που κάθε γυναίκα έχει και όταν θέλει να αποκτήσει καινούργια σκέφτεται ότι πρέπει να είναι κομμάτι μπαλαντέρ.


Τσάντα Ώμου Γυναικεία Δέρμα Y’NOT VEN-001S2

 

Δείτε το προϊόν

Μπορείς να βρεις Τσάντες Γυναικείες Ώμου σε ότι χρώμα φαντάζεσαι αλλά η συμβουλή μας είναι να μην το παρακάνεις. Επέλεξε διαχρονικά και ήρεμα χρώματα όπως το καφέ που ταιριάζει με όλα τα look. Σκέψου ότι όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν σίγουρα μια signature τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση.

Τσάντα Ώμου Γυναικεία Polo Club Beverly Hills BH-3061 Tortora

Δείτε το Προϊόν

Επένδυσε λοιπόν σε all time classic Τσάντες Γυναικείες Ώμου που δεν πρόκειται να βγουν ποτέ από την μόδα. Μια καλή τσάντα μπορεί να αναβαθμίσει ένα ολόκληρο σύνολο! Βρες αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο σε χρώμα και κόψιμο και πρόσθεσε την στην συλλογή σου.

Τσάντα Ώμου Γυναικεία Le Pandorine Kate HEART 22XAILAL-02

Δείτε το προϊόν

 

Το καφέ χρώμα πλέον δεν μονοπωλεί σε πρωινά look αλλά σχεδιάζεται και σε ρούχα και τσάντες βραδινές. Βρες μικρές Τσάντες Γυναικείες Ώμου με ιδιαίτερες υφές και λεπτομέρειες που μπορείς να τις φορέσεις είτε για μια πρωινή καλή σου έξοδο , είτε σε ένα ταξίδι, είτε ακόμη και ένα βράδυ που θα βγεις για φαγητό.

Τσάντα Ώμου Γυναικεία Δέρμα Mini Bag Borsa Nuova BN-1982 Ταμπά

Δείτε το προιόν

 

Αν πάλι, θες να κάνεις μια πιο safe επιλογή σε Τσάντες Γυναικείες Ώμου επέλεξε μια κλασική τσάντα σε ταμπά χρώμα και με τετραγωνισμένο σχέδιο. 

Info of the day: Οι mini Τσάντες Γυναικείες Ώμου αποτελούν τάση για το φετινό χειμώνα !

Ε-shop : Borsanuova.gr

 

Αναζητήστε καταστήματα για την επόμενη δερμάτινη τσάντα στην περιοχή σας στον επαγγελματικό οδηγό f-all.gr

Αναζητήστε καταστήματα για την επόμενη δερμάτινη τσάντα στη Λάρισα στον επαγγελματικό οδηγό της πόλης elarisa.gr

 



Kατηγορίες