Auto, Moto, Θάλασσα

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Πώς να αποφύγετε τις παγίδες

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει κινδύνους και χρειάζεται προσοχή για να μην βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και η στενή σχέση με τους πελάτες μας, μας έχει καταδείξει διάφορες παγίδες. Σας τις παραθέτουμε μαζί με τα βήματα για την αποφυγή τους.


  1. Tρακαρισμένα αυτοκίνητα
    Από τις σημαντικότερες και πιο επικίνδυνες παγίδες στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Στην πλειοψηφία τους τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα επισκευάζονται και συνεχίζουν να κυκλοφορούν. Ένα σοβαρό τρακάρισμα, όμως, όσο καλά και αν έχει επισκευαστεί επιβαρύνει το όχημα, καθώς αλλάζει τις ισορροπίες στο σασί και στα άλλα περιφερειακά τμήματα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην είναι πλέον ασφαλές.
    Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, απευθυνθείτε στην Copa Car και θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.
  2. Πειραγμένο κοντέρ
    Συνηθισμένη τακτική για να μειώνεται ο αριθμός των χιλιομέτρων που έχει κάνει το αυτοκίνητο. Ζητήστε τη συμβουλή μας!
  3. Δεσμευμένα οχήματα
    Υπάρχουν δύο κατηγορίες δεσμευμένων αυτοκινήτων: τα ανεξόφλητα και εκείνα που έχουν εισαχθεί με παραποιημένα στοιχεία. Και οι δύο περιπτώσεις είναι εξίσου επικίνδυνες αφού μπορεί να καταλήξουν στην κατάσχεση του οχήματος.
    Τα ανεξόφλητα έχουν αγοραστεί με χρηματοδότηση η οποία δεν έχει εξοφληθεί στην τράπεζα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μη μπορεί να μεταβιβαστεί. Χρειάζεται να ελέγχετε πάντα αν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αναγράφει την παρακράτηση κυριότητας.
    Τα παρατύπως εισαγμένα μπορούν να μεταβιβαστούν κανονικά αλλά κάποια στιγμή λαμβάνετε από το Υπουργείο ειδοποίηση για την κατάσχεση του αυτοκινήτου για χρέη στο δημόσιο και σας ζητούν να πληρώσετε πρόστιμο ή αλλιώς να σας κατασχέσουν το αυτοκίνητο.
    Ο τρόπος για να το αποφύγετε είναι να απευθυνθείτε στην Copa Car, μαζί με τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα σας κατευθύνουμε ανάλογα.
  4. Κρυμμένες βλάβες
    Ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται εξωτερικά άριστο, αλλά τα μηχανικά του μέρη να κρύβουν ελαττώματα και βλάβες που θα προκύψουν μετά την αγορά του. Στην Copa Car είστε εξασφαλισμένοι για το μέλλον του αυτοκινήτου που θα αγοράσετε, καθώς σας παρέχουμε εγγύηση.
  5. Κλεμμένα αυτοκίνητα
    Οι κλοπές αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και μαζί τους και το φαινόμενο αλλαγής του πλαισίου αυτοκίνητου. Έτσι οι κλέφτες κρύβουν τα ίχνη τους και ο πωλητής αλλάζει το πλαίσιο του αυτοκίνητου με άλλο που ανήκει σε ίδιο μοντέλο. Το αποτέλεσμα; Το αυτοκίνητο είναι παράνομο και μπορεί να δεσμευτεί ανά πάσα στιγμή από την αστυνομία και εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις.
    Για να αποφύγετε αυτόν τον κίνδυνο επικοινωνήστε μαζί μας, δίνοντάς μας τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα σας δώσουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Τελευταία συμβουλή! Όταν βλέπετε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, να είστε επιφυλακτικοί. Πολλές φορές δεν είναι πάντα ευκαιρία, αλλά το αυτοκίνητο παρουσιάζει κάποιους κινδύνους από εκείνους που προαναφέραμε. Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας έξυπνα και προσεκτικά, αποφεύγοντας τις παγίδες!

“COPA CΑR” ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 22, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Γλυκά Νερά, Τ.Κ. 15354

Τηλέφωνο: 210 6048325, 210 6048326
Κινητό: 6940705705, 6940706706,
6940707707, 6940708708, 6948705705
Fax: 210 6612813
copa-car.gr



Kατηγορίες